Menü Kapat

Amigo Çetin

“Sarı Kanaryalar” gazetesinden bir diğer seri… Adı “Fenerbahçemizin Renkli Kişileri” ve ilk konuk Amigo Çetin (Taner). Fenerbahçe tribün tarihinde iz bırakan insanları hatırlamak için çok güzel bir fırsat oldu. Bunları aktarmaya devam edeceğiz. Keyifli okumalar…

Fenerbahçe Tarihi Çalışma Organizasyonu


Amigo Çetin

Ona Fenerbahçe’nin tribün komutanı diyorlar. Ve ardından ekliyorlar :

“İşte Fenerbahçe’mizin, 12’nci adamı”

Evet tribünler orkestrasının şefi Çetin Taner’den bahsediyoruz. Her Fenerbahçelinin, tanıdığı ve elindeki Sarı-Lacivertli bayrağı ile futbolcularımızı coşturan Çetin Taner’i dinleyelim :

“39 yaşındayım. 30 yıldır Fenerbahçemizin maçlarını izliyorum. Fenerbahçe’yi öyle seviyorum ki bu yüzden evlenmeyi bile düşünmüyorum. Bu sevginin beni öldüreceğini bilsem bile, yine vazgeçmem. Zira Fenerbahçe sevgisi ile yaşıyorum. Evimin her yönü Fenerbahçe resimleri ile dolu. Yatağımdan, içtiğim su kabına kadar her şey Sarı-Lacivert. Benim dünyam Fenerbahçe ile başlar, Fenerbahçe ile biter. Bir başka şey düşünemem. Her kulüp bana amigoluk teklif ediyor. Hatta Nice maçından sonra bir İtalyan yönetici 50 bin lira para ve 3 bin lira aylıklı amigoluk teklif etti. Fenerbahçe’yi bıraktığım an ben ölürüm. Benim sevgim böyle. 3 yıl şampiyon olamadığımız yıllarda ağzımda diş kalmadı. Her sezon kaçan şampiyonluğun ardından uykular uyuyamadım. Şimdi ise dünyanın en mutlu insanı benim.”

Amigo Çetin
Amigo Çetin, Şükrü Birand‘a sahnede Fenerbahçe bayrağı hediye ediyor.

Bir Cevap Yazın